Blog 2-11-2012

Er zijn niet heel veel delen meer van onze loc die niet gereviseerd of vervangen zijn. Behoorlijk essentiele motoronderdelen van een dieselmotor zijn de verstuivers. Daar onze motor blijft roken en wij de staat van onze verstuivers niet goed kende zijn onze exemplaren vanmiddag op het laatste moment nog uitgebouwd en vanavond bij de “Gardnerpaus” Cent Fuijk in Krimpen a/d IJssel omgewisseld voor gereviseerde exemplaren. De reden van deze spoedklus wordt later dit weekend kenbaar gemaakt. Deze ingreep betekende wel een extra, niet begrote uitgaaf van in totaal € 575,- euro. Wij zoeken voor dit bedrag of een deel ervan nog een sponsor. Reacties of bijdragen ziet onze penningmeester graag tegemoet via penningmeester@stichting162.nl  of op rekening 5077728 tnv STICHTING 162 te Utrecht. Bij voorbaat dank !

NS 162 gereviseerde verstuivers