Blog 3-3-2012

De Hoofdwerkpaats van de Stichting 162 gaat de poorten sluiten!

Donderdag a.s. 8 maart valt het doek voor onze hoofdwerkplaats. De stichting is zijn gastheren zeer erkentelijk voor het geboden onderdak en mogelijkheden van het afgelopen half jaar. Dankzij de goede faciliteiten en enorme inzet van onze vrijwilligers heeft het NS 162 project een enorme voortuitgang geboekt en lijkt rijden op afzienbare termijn tot de mogelijkheden.

Houdt deze website in de gaten of kom eens kijken op de nieuwe locatie.

De NS 162 gaat dus andermaals op transport. Helaas nog steeds niet op eigen wielen maar over de weg. De Stoomtram Hoorn-Medemblik wordt de nieuwe thuisbasis voor de Stichting 162. Rond de klok van 15:00 uur zal de NS 162 op het NS emplacement aan de Van Dedemstraat worden afgeleverd.  Het transport komt die middag uit de regio Amsterdam en gaat via de A 10 Noord en de A7 naar Hoorn.

De ploeg van de Stichting 162