Blog 5-4-2012

Omdat de spiebanen op de blinde-as niet zuiver zijn en gemonteerd onder de 162 niet behandeld kunnen worden, moest helaas de hele final-drive er weer onderuit gehaald worden. Spijtig maar aangezien we ook niet weten hoe goed de final-drive ooit gereviseerd is en er dus twijfel bestaat, is onlangs besloten alsnog de hele unit over te brengen naar een andere locatie om hem daar alsnog helemaal uit elkaar te halen en dan gelijktijdig de blinde-as eruit te halen om die naar een machinefabriek over te brengen voor bewerking.

We zoeken nog een financiele sponsor voor deze onverwachte klus. De kosten zijn geraamd op ongeveer 500 euro. Mocht u ons willen steunen  mail ons dan op voorzitter@stichting162.nl  of stort een bijdrage op 5077738  tnv Stichting 162 te Utrecht. Bijvoorbaat dank voor uw hulp. Elke euro helpt !

Klik op één van de  onderstaande foto’s voor de volledige foto.